Recip_grad_1_2
20 nya Bröder trädde in i vårt muntra sällskap vid Barbarahögtiden 22 november 2014.
Innan dess hade ett tiotal Bröder utnämnts till Guvernörer respektive vice Guvernörer vid egna ceremonier på Stora Hotellet.  […]Barbarahögtiden var en lysande tillställning med 40 gäster fördelat från Moderlogen, Göta, Malmö och Borås. Från den sistnämnda kom Gustav III och hela hans hov inkluderandes den nedrige Anckarström som avslutade högtiden med att åter mörda den tjusige monarken.

Middagen var en fantastisk tillställning. Alla traditioner följdes enligt strikt protokoll. Kören och Musiken gjorde en egen specialdesignad musikal med inspiration från Ponderosa och Annie get your gun.

Intendenterna, som alltid gör ett heroiskt arbete före, under och efter konkurerade med kören i en alldeles egen nubbevisa som troligen innehöll en bön om fler medaljer (texten framgick inte helt tydligt). Ovationerna var öronbedövande med begäran om omtag.

Kvällen avlutades med nachspiel på kansliet. Som vanligt, en alldeles osedvanligt lyckad Barbarahögtid.

OBS! OBS!  Vinnare i Akademins vinlotteri saknas. Innehavare av lott 159 kan kontakta Eric Haglund och i utbyte få 2 flaskor fluidum. Tel till Eric: 0731-83 04 67