Nyheter

Barbara flyttade till Tidaholm

Stora Hotellet var uppfyllt med julbord, så vi tog chansen att pröva på att förlägga festen till Bibliotekshuset i Tidaholm. Det innebar extrajobb och improvisation av våra ämbetsmän och Intendenturen. Samtliga gjorde ett galant jobb och som bidrog till att det blev en synnerligen lysande tillställning där 19 nya bröder välkomnades. För att förflytta hela härligheten till Tidaholm hyr man in en lastbil till alla våra prylar samt tre fullpackade bussar för deltagarna. Dock behövde man, tack vara idogt arbetande Bröder, inte öka takten sista kvarten som brukligt är i Tidaholm. Allt flöt på välsmort och till och med så man blev klar före utsatt tid i pressat schema. De styrande var ytterligt generösa som vanligt på Barbara med ett digert medaljregn. Gert ”Burken” Karlsson, hyllades med band och lagerkrans såsom nybliven Jubelkommendör, vilket innebär medlemskap i PB i 50 år. Dessutom fick vi två nya hederskommendörer, således 25 års medlemskap.

Calle Ritzén var lyrisk efter Barbara: Vill bara med mina enkla ord sända och be om ett mycket stort Tack ! Vilken grad vilken Barbara vilken fest vi fick till ! Ett mycket stort tack till alla som gjorde det.

–Har vaknat upp efter härlig tillställning i Tidaholm. Fräsch i huvudet men schleten i kroppen efter några långa dagar som avslutas med inlastning i förrådet efter tolv i natt….jag vill passa på att tacka alla Intendenter som har jobbat hårt och ställt upp för en bra o smidig gradgivning och Barbara kalas! Särskilt Anders Fransson som alltid är behjälplig vid min sida! Tack också till arbetsgradernas O, CM och OM, fantastiskt bra samarbete i samtliga arbetsgrader, I love you ❤️, hälsade Michael Grahn. 

Det råder ingen tvekan om att allt var lyckat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *