Okategoriserade

Bal i Borås för 600

Åtta Jönköpingsbröder med hustrur trivdes på en av de mest välbesökta balerna i PBs historia. De småländska Bröderna anfördes av StM Johan Larsson och DStM Arne Levén. I Åhaga-hallen samlades upp emot 600 personer för en fantastisk afton.

Alla kärälskeliga behängdes med lämplig prydnad efter en lång gåsmarsch upp på scenen. StM Göran Olofsson och hans stab genomförde både kapitel och måltid alldeles lysande. Den underhållning som Borås kan stoltsera med är helt professionell. Det verkade som om varenda Broder också ville stå längst fram som solister. Kören och Musiken var fulltaliga och höll samma höga klass som allting annat denna kväll.

Sammanlagt fanns nio Styrande Bröder på plats. De fördelades mellan logerna i Borås, Göta, Malmö och Jönköping. Därmed blev processionståget till middagen osedvanligt långt och guldglittrande. Självfallet var maten, sångerna, underhållningen och dansen en ren njutning. Frågan är om någon annan loge, eller ens Borås själva, kan göra om detta konststycke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *