Nyheter

Barbarafesten blev en formidabel succé!

2015_Barbara_Collage_2
Närmare 200 Bröder hade en underbar afton med Barbara. […]
En lång, men härlig dag, började med lunch för recipienderna och deras faddrar. StM; Gunnar Gotte, välkomnade alla till pyttipannan och en händelserik dag.
Innan vi startade Grad I med tio nya recipiender, hann man också med utnämningar av ett flertal guvernörer, tillika vice-guvernörer.
Vid 15-tiden påbörjade de blivande Bröderna sin långa vandring mot det Bacchanaliska ljuset. Musiken och Teatern var i sitt esse och gav ett varmt mottagande för de tio sökande. Vice CM, Jonas Ekström, och Ordförande, Calle Ritzén, höll tillställningen i strama, men glada, tyglar och allt förlöpte väl.
Barbarafesten rullade igång med Barbaratal av Ragnar Jonsell, mängder av medaljer till värdige Bröder samt bekransningen av den nyutnämnde Jubelkommendören, Olof Björklund. Att sedan få uppleva ”Bacchus på tunnan”, gestaltad av Teaterns ordförande, Roger Pantzar Blomquist, var en ynnest för oss alla.
Kvällen fortsatte med en alldeles utsökt trerättersmiddag inramad av musikunderhållning och skönsång från bl.a. DStM Bernt Lindqvist och Choralintendent Mauro Nicoletti. Kören och Musiken nådde nya höjder denna härliga Barbaraafton.
Många av Bröderna sökte sig också till Traktörernas smakfulla Nachspiel på kansliet. Varmkorv med tillbehör satte en skön slutpunkt innan vi transporterade oss till sängs.

2 kommentarer på “Barbarafesten blev en formidabel succé!”

  1. Tack alla Bröder som var med och förgyllde vårt Barbarafirande! Klang! Johan

  2. Trevligt att komma ner som gäst till Jönköpings Barbara! Klang Bröder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.