Okategoriserade

Grad II och årsmötet skjuts på framtiden

Vi liksom övriga samhället följer noggrant utvecklingen och de rekommendationer som ges kring Covid-19 (Coronaviruset). Ett stort antal bröder har hört av sig och varit oroliga kring smittspridning. Mot bakgrund av den oron, samt att ett stort antal av våra bröder tillhör riskgrupper, ställer vi in andra graden den 21 mars och det planerade årsmötet.

Ny kallelse kommer att skickas ut och vi siktar på att genomföra årsmötet i april. Vår förhoppning är att kunna genomföra en kombinerad andra och tredje grad i höst. Mer information om det kommer efter sommaren. Vi hoppas även kunna ta del av det av teatern inrepade spexet. Detta innebär förstås en kostnad för oss men Brödernas välbefinnande måste gå först. För att kunna betala tillbaka pengar till de Bröder som så önskar ber vi er att mejla namn och kontonummer till vår Riddareskattmästare Johan Forsberg (johan@lampor.nu) så hjälper han er med det.

Många av oss hade sett fram emot att träffas och ha roligt tillsammans men Brödernas hälsa får stå i första rummet den här gången.

Med Broderliga Hälsningar

Johan Larsson, StM
Arne Levén, DStM
Carl-Gustaf Atterdal, StK
Hans Palmberg AO

Vad kan man göra för att undvika smitta?
Folkhälsomyndigheten rekommenderar:

Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.
Undvik att röra vid ansiktet eller ögon samt nära kontakt med sjuka människor.
Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.
Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.
Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.