Okategoriserade

Jönköping PB värd för årlig kanslerträff

Lördagen den 25 augusti stod Jönköping Par Bricole värdar för den årliga kanslersträffen. Närvarade gjorde sällskapets samtliga åtta kanslerer, de två tillträdande kanslererna från Jönköping och Sundsvall, samt Storbanerföraren från Moderlogen.

Träffen inleddes med lunch tillagad och serverad av de eminenta traktörerna Thomas Candemar och Mats Eriksson. När samtliga Bröder var mätta och vi hade introducerat varandra för de nya Bröderna vidtog sammanträdet. Bland de ärenden som diskuterades fanns GDPR, kanslisystemet, medaljer och gradband. Det gavs också möjligheter till erfarenhetsutbyte kring frågor om klädsel, reception i andra loger med mera.

Efter sammanträdet var det dags för utflykt till Björnebergs herrgård där Broder Krister Wallin tog emot tillsammans med sin hustru Kerstin. Det blev en resa i tiden med flera intressanta berättelser om Bernhard Hay och hans familj med Krister och Kerstin som utmärkta ciceroner. Kvällen avslutades med en kräftskiva, där vi även fick sällskap av DStM Arne Levén, i herrgårdens lusthus där kräftor med tillbehör inmundigades. Stämningen var som alltid bland Bröder på topp och beröm framfördes till vår Broder Johnny Lundberg för de välsmakande kräftorna. Kvällen avslutades med att Ulf Tiveus framförde gästernas tack för ett välarrangerat möte och för den goda maten.

Deltagare: SK Ulf Tivéus, ML,  SB Sören Sunmo, ML, StK Klas Brand, Göta, StK Lars Alfredsson VPB, StK Claes Palmén, BPB, StK Mikael Risen, MPB, StK Johan Larsson, JPB, StK Electus Carl-Gustaf Atterdal, JPB, StK Leif Bolin, SPB, StK Electus Lars Johansson, SPB, StK Per-Ove Pettersson Forrest, ÖPB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.