Nyheter

Nya hemsidan sjösätts

OIC_2014_1

Äntligen! Efter lång tids arbete för att få fram en ny och modern hemsida, har den nu presenterats för De Styrande. […]

Den 22 oktober blev hemsidan och tankegångarna bakom, stötta och blötta mellan samtliga Styrande och de huvudansvariga; Eric Haglund, Arne Levén och Magnus Ilvered. Eftersom alla var ense om att den nya hemsidan är tillräckligt funktionell och snart komplett, beslutades att snarast möjligt publicera den på nätet. Publiceringen skedde sedermera 7 november 2014. Denna hemsida ersätter den offentliga sida för Jönköping PB, som hittills varit öppen för såväl Bricolister som allmänhet.

En fördel med sättet att bygga hemsidor idag, är att de ständigt kan förändras och förbättras. Tyck gärna till om hela sidan eller artiklar ni ser. Skriv ner åsikter och förslag i kommentarsrutan här nedan, så kan vi ändra och anpassa efter önskemål och behov.

5 kommentarer på “Nya hemsidan sjösätts”

 1. Överraskande bra hemsida, välbehövlig och lättnavigerad. Ett par rättelser så här i förstone : 1) Mitt namn är Lars-Eric Liljegrahn 2) Ordet PUNSCH stavas så här.
  Jag ber att få återkomma med inlägg i Övriga Grupper.
  Klang !

 2. Mycket snygg sida. Proffsig i sin enkelhet och lättnavigerad. Lägger ni sedan till en (Favicon) så blir det pricken över i.Klang !

 3. Bäste bröder!
  Tillåt mig att gratulera till en synnerligen väl genomarbetad webb! Jag hoppas att vi även fortsättningsvis kan utbyta tankar och idéer kring utveckling av våra nya informationsplattformar.
  Klang!

  Christian, OWR Borås

  1. Hej, Christian!
   Tackar och bockar! Vi är ganska nöjda själva också, men fortsätter att jobba för att bli ännu bättre och alltid aktuella.
   Förlagan är ju er egen hemsida. Vi fortsätter gärna diskussionerna om utvecklingsidéer med er och även övriga loger.
   Önskar er alla God Jul, Gott Nytt År och en härlig kommande bricolistisk vår!
   Klang!
   Arne
   OWR Jkpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *