Okategoriserade

PB-On Tour, häng med!

Har alltid Jönköpings Par Bricole sina arbetsgrader på Stora Hotellet.? Ja, men den här gången har vi beslutat att resa ut i världen och ge vår tredje grad i Limmared!

Det kommer att bli en fullspäckad eftermiddag och kväll. Buss avgår klockan 15:00 från Jönköping. Under färden klarar vi av inköp av dryckesbiljetter, samt får en målande beskrivning av bygden vi är på väg till. En timme senare anländer vi till Fokus i Limmared som är kvällens kalaslokal. Våra Tranemobröder har antytt lite överraskning vid ankomsten. Många gäster från Moderlogen och Göta har redan anmält sig och vi kan säkert förvänta oss ett antal från Borås också, så kvällen kommer att bli välbesökt.

Graden ges i stora salen på traditionellt sätt, där kör och theater briljerar i Silenusoperan. Under pausen minglar vi och avnjuter pausdryck i anslutande bar. Sedan är det dags att gå till bords. Måltiden anordnas av Limmareds Värdshus, trots att det inte serveras Schnitzel. Vi kan redan nu avslöja att under måltiden kommer vi att få högkvalitativ underhållning av Anders Lorentzson som härstammar ifrån bygden och är känd från Göteborgsoperan. Dessutom är ju detta körens grad så förvänta Er mer körsång än vanligt.

Kvällen avslutas strax innan 23 och vi beger oss hemåt i våra bussar. Ankomst till Jönköping city vid midnatt.

Passa på nu att snarast anmäla er till denna utflykt. Som ni förstår kommer kalaset bli välbesökt och maxantalet får ej överskridas.

Välkomna

Hans Palmberg

AO Jönköping Par Bricole

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *