Okategoriserade

Stödgala på Stora Hotellet i Jönköping

Stödgala på Stora Hotellet I Jönköping
Den 23 februari klockan 18.30
 
Nu är det snart ett år sedan Ryssland invaderade Ukraina.

Jönköpings första insamlingsgala har till syfte att samla in pengar till förnödenheter och evakuering av barn och kvinnor i krigets Ukraina, barn i kaosets Libanon och i Syrien.

ADFA (A Demand For Action) är huvudarrangör för galan.
ADFA bildades i Södertälje 2014 och är nu en global människorätts- och hjälporganisation.

Den första buss med ukrainska mödrar och barn som ADFA skickade till Sverige organiserades av jönköpingsprofilen Nordic-TikTok-Award-Vinnare Alexander Morad. Han följde också med på bussen.

Stora Hotellets chef Gustav Kalogirou blev volontär för ADFA i början av december och har bland annat hjälpt till att administrera nya bussar som ska hjälpa ukrainare bort från bomber.

En stor skara jönköpingsbor engagerar sig i galan. Det är festfixare, ljus- och ljudtekniker, servitörer, kökspersonal och många med dem. Alla ställer upp gratis även artisterna.

På scenen står stjärnor som svenskiranskan Jasmine Kara, ukrainskan Maria Sur och assyriskan/syrianskan Linda Hadiko som ansluter från Tyskland.

Konferencier är ingen annan än Jönköpings egna Tina Gardestrand. Europas bästa ficktjuv och trollkarl, Robert Ace gör dem sällskap och Jönköpings Mixdancers/Flavors Crew kommer att få er att häpna.

Om ni köper lotter under galan kan ni vinna en heldag ”make over” med Camilla Thulin och hennes team. Influencern HusbilsAnnika, aka Annika Elgeskog kommer att berätta om hur logistiken fungerar på plats i Polen och Ukraina. Alexander Morad berättar om sin resa i november. Krigskorren och filmaren Shant Khatcherian gör en liverapport om läget just nu i Ukraina. ADFA:s grundare, den mångfaldigt prisbelönte undersökande journalisten Nuri Kino berättar vad som sker i ADFA och alla länder de verkar i.

Förutom all underhållning ingår en 3 rätters meny med dryck (alkoholfritt), möjlighet att köpa vin och öl finns.
Varje biljett kostar 1200kr.
Kosnaden för ett helt bord på 10 platser betalar PB bröder 9500kr
Vid köp av bord ingår också exponering under galan och på sociala medier.

Beställning av biljetter skickar ni till:
Lokala projektledaren Lennart Wass 0708-657500 lennart.wass@gmail.com

Kontakt:Nuri Kino, grundare av ADFA och projektledare för galan. nuri.kino@ademandforaction.com

För mer information om galans innehåll hittar ni på:
https://www.ademandforaction.com/adfa-gala2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *