Okategoriserade

Arbetsgradernas ämbetsmän avslutade

Arbetsgrad_avslutning_2015
En intensiv säsong i Arbetsgraderna fick ett glatt avslutande möte- […]

På torsdagkvällen samlades ett dussin av alla tillgängliga ämbetsmän i Arbetsgraderna för att summera, planera och umgås en stund.

Under fast ledning av CM Fredrik Brännström och O Calle Ritzén gick man igenom hela våren som varit och hösten som obevekligen står på tur. Givetvis fanns De Styrande på plats, denna gång representerade av självaste StM, Gunnar Gotte.  Han spred idel lovord över hela senaste årets Arbetsgrader, eftersom de varit både väl genomförda och mycket välbesökta.

Till hösten kommer ytterligare putsning i ceremonierna. Man jagar både ”tidstjuvar” och fler viceämbetsmän. Man hoppas också på att denna hemsida kan användas till mer handfasta tips, vilket börjar få större genomslag i och med att allt fler Bröder läser den.

Ett sådant tips kan vi redan nu förmedla: Kören planerar att besöka Borås Grad I i oktober. Troligen bokas en hel buss med plats för 50 personer. Halva bussen blir då möjlig för alla övriga Bröder att boka in sig i. I så fall kommer den att avgå på förmiddagen från Stationen och återkomma strax efter midnatt. Mer info kommer senare på denna sida.

Aftonen avslutades med en utsökt pyttipanna till självkostnadspris. Mätta och belåtna strosade alla hem med föresatsen att allt ska bli ännu bättre även om det redan är riktigt bra.

1 kommentar på “Arbetsgradernas ämbetsmän avslutade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *