Okategoriserade

Bröderna tog bussen till Borås

2015_boras_buss_collage

Drygt 40 Bröder från Jönköping hyrde en buss och for till Borås. […]

I våras gästades vi av Borås hela kör och nu var det dags för en returvisit. Sagt och gjort. Vi hyrde en hel buss, säkert och vant framförd av Broder Bert Norlin. Eftersom bussen var större än kören, erbjöds hågade övrige Bröder att följa med på färden. En mycket populär resa med bl.a. DStM Bernt Lindqvist, DStM Emeritus, Gert ”Burken” Karlsson och Arbetsgradernas ordförande, Calle Ritzén som blandade sig med de hela 348 deltagarna.

Varje år ger Borås PB en alldeles egen Grad I. I år var 156e året i rak följd. Graden kombinerades med ett oerhört uppsluppet, men effektivt, årsmöte. 30 nya Bacchi Riddersmän initierades, Körerna sjöng, Musiken spelade, Teatern spexade och medaljer delades ut i överflöd. Kort sagt; en fantastiskt rolig och idégivande afton.

Det är ju inte långt till Borås. På vägen hem hade man dessutom den goda smaken att öppna ny motorväg förbi Ulricehamn, så färden går numera fort och lätt. Vi kommer säkert att göra om det här fler gånger.

1 kommentar på “Bröderna tog bussen till Borås”

  1. Stort tack Arne för ett utmärkt arrangemang och för att en ”övrig Broder” fick möjlighet att följa med. Jag fick med mig många bra idéer och tankar som definitiv kommer till användning inom Intendenturen men även i andra sammanhang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *