Okategoriserade

Det närmar sig nystart!

Alla längtar efter att komma igång med våra invanda mönster och gradgivningar. Kören kände att det var dags att samlas vid Kanotstadion i Knektaparken en vacker kväll den sista augusti.

På Coronasäkert avstånd från varandra träffades man på allvar för övning efter ett halvårs tyst uppehåll. Man hoppas på att vi snart kan vara igång ungefär som förr, även om vi måste ta hänsyn till smittorisker genom glesare placering och kanske färre deltagare. För att skrapa bort ringrosten och samtidigt vara förberedda, kommer man att öva de sånger som brukar vara aktuella vid gradgivningar och parentation på hösten. Stämningen var på topp och rösterna blev allt klarare ju längre tiden led vid detta första övningstillfälle.

Fortsättningsvis kommer de som känner sig hågade och friska att träffas och öva i Junedalskolan på måndagar. En hälsning från kören är att Bröder som känner sig lockade av körsång, är varmt välkomna att komma dit för att testa och känna värmen i körens gemenskap. Tag gärna kontakt med Krister Wallin på krister.wallin@gmail.com.

1 kommentar på “Det närmar sig nystart!”

 1. Bröder!
  Nu är bästa tiden att göra debut i DBK!
  Vi lovar ett varmt mottagande och oäääändligt mycket sångarglädje varje måndag.
  Vad väntar du på?
  Ring mig på 0700-404 300 om du har frågor…
  Klang!
  /Magnus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *