Okategoriserade

Härlig tillökning i vår loge på ett härligt kalas

Årets Grad I, i helt ny tappning, blev ett hejdundrande kalas, när 24 nya bröder invigdes i vårt sällskap till Nitiske i vingården arbetande bröder. Och vilket välkomnande de fick av övriga närvarande bröder. Talanggrupperna hade laddat upp rejält efter denna anstormning av nytt friskt blod. Det märktes också på de ansvariga i talanggrupperna som med lystna ögon spanade in tänkbar påfyllning i sina talanggrupper. 

De hade även laddat för att tillsammans bjuda på en explosiv och överraskande soaré. Detta för att visa bröderna hur kul vi har det i Par Bricole när teater, kör, musik och intendentur släpper allt de har. Och nog blev de positivt överraskade och fick en trevlig första grad, där nog just överraskning var det de bjöds på och mycket annat. Överraskade blev nog också Magnus Ilvered som av akademien i moderlogen tilldelades deras presidiemedalj.  

Soaren blev en riktig höjdare och där teaterdirektören höll i trådarna och ständige sekreteraren Ragnar Jonsell suttit så länge att han burits in och avtäcktes på scen. Musiken och kören svarade för de musikaliska och teatern för de spexiga som den här kvällen glänste och imponerade på både nya och gamla bröder. Fredrik Johansson höll recipiendernas tacktal. 

Samtalsterapi  Ragnar Ständig Sekretär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *