Okategoriserade

Intendenturen sparkade igång

2016_int_arbete_2
Vintern är inte över, men på lördag 30 januari är det Grad IV. Dags att jobba igen! […]

I måndags, 18 januari, sparkade Intendenturen igång för årets första begivenhet. Det är mycket som måste förberedas, repareras, putsas upp och kompletteras inför gradgivningarna.

Den allestädes närvarande Bellmanbysten har en sockel som denna gång var i särskild behov av omvårdnad. Det finns alltid något att göra för Intendenturen. När de gjort ett riktigt bra arbete märker Bröderna inte någonting av det och det är i så fall ett mycket gott betyg. De förbereder flera dagar i förväg, ställer iordning allt i Spegelsalen innan Bröderna dyker upp och plockar naturligtvis ner efteråt.

Det är alltså en arbetsam skara som vi aldrig skulle klara oss utan. Trots allt arbete så finns det nöje också. Var tredje måndag samlas de i ”Förrådet” vid Frimurarnas hus och både arbetar och trivs. Har man riktig tur kan man bli inbjuden till deras After Work, grill-, avslutnings- eller julfester. Underbar stämning med glada Bröder i självaste ”Förrådet”.

Vill ni vara med och jobba eller kanske bara hoppas på att bli inbjudna? Ta kontakt med en Intendent! Börja gärna med att läsa mer under deras egen flik. Klicka här!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *