Okategoriserade

Kick-off 16 augusti

Det är dags att sparka igång andra delen av 2018. Alla är välkomna till Frimurarnas lokaler på N Strandgatan 40. Vi kör igång vid 18-tiden och håller på ett par timmar.

Framför allt välkomnar vi alla Bröder som inte varit med så många år. Ni har mycket roligt kvar att upptäcka. PB är inte bara gradgivningar i frack, även om det förstås är huvudverksamheten. Den här dagen berättar vi mycket mer om alla sidogrenar vi har, såsom talanggrupperna: kör, teater, musiken och allt annat kul, typ matlagningsgrupper, vin- och maltprovare osv. Samtidigt får ni en bred presentation av hela bricoleriet.

Även Bröder med längre erfarenhet av PB är välkomna, speciellt brukar det vara ett utmärkt tillfälle att ta med goda vänner som ännu inte gått med i PB. De får en full information om allt, utom själva utformningen av gradgivningarna. Inga förpliktelser krävs för att följa med den här gången.

Skicka gärna en rad till jonkoping@parbricole.se eller arne@levenhok.se och berätta att ni kommer. På så vis kommer traktörerna att beställa hem dryck och tilltugg så det räcker till alla.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *