Okategoriserade

Premiär för Bacchi Svingare

Svingare_2015_collage

Lördagen den 22 augusti var det premiär för Bacchi Svingare, golfande Bröder i Jönköping Par Bricole. […]

Krögaren Johnny Lundberg och Jönköpings officielle lagledare Dan Ekström var ansvariga för tävling med efterföljande fest i golfrestaurangen.

Det blev en helt fantastisk dag, soligt med ett och annat moln som svalkade.

18 Bröder kom till spel, dock ingen i frack. Den Bacchanaliska Musikens Direktör Erik Nilsson tog hem 1:a priset med 39 poäng, Tomas Lundquist blev tvåa med 33 poäng och Hannes Lokko knep tredjepriset med 32 poäng. Därefter kom alla andra på en fjärdeplats. Första priset bestod förutom en vacker pokal, av en övernattning för två på Elit Stora hotellet, inkl julbord för två, en flaska champagna och lunchbiljetter på golfrestaurangen. Andra priset var en hotellövernattning på valfritt Choise hotell inom hela Skandinavien och lite annat smått och gått.

Utöver huvudtävlingen pågick också en kamp mellan sex teaterbröder om en återfunnet vandringspris i form av en pokal. Även den tog Erik med sig hem.

Efter en iskall öl, dusch och rena kläder bjöds vi på en fantastisk trerätters meny med löjrom, hängmörad entrecot och en helt underbar dessert.

Premiären för Bacchi Svingare i Jönköpin Par Bricole blev utan överdrift en av de mest bricolistiska upplevelser vi någonsin varit med om utanför den ordinarie verksamheten. Det var samtliga närvarande eniga om.

Redan vid tredje hållet blev man överraskad. Där satt General-Ceremonimästaren vid ett bord och bjöd på godis, en liten Jäger och ett glas öl. Nästa år blir vi fler, men först ska vi spela om Bacchi Horn på Omberg måndag den 30 maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *