Kalasinformation

Vårparty med mersmak

Ett utomordentligt trevligt arrangemang blev PB:s Vårparty i Frimurarlogens lokaler. […]
02
Christer Möller och Hans Järeby = Dansbandet Bricole Brothers
Ett nytt grepp där vi tillsammans med våra kärälskeliga, på småländsk manér, fick umgås och med dans som extra välkommen krydda. Detta sagt av undertecknad som dock inte hann med någon dans. Tyvärr var vädret inte med oss till 100 procent, men det förtog dock inte den muntra stämningen.
Kvällen inleddes med incheckning och mingel hos intendenturen på gården och hade vädret varit behagligare hade det säkerligen gjort att det hela dragit ut på tiden av naturliga skäl. När gästerna så småningom drog sig upp till den översta våningen där biljetter för fluidum såldes och där musiken spelade underbara låtar i kvartett. När allt var framdukat av småländska delikatesser gick vi till bords. Livligt uppassade av providörerna som skötte allt flytande.
Under munterhet och styrka och med kvinnlig fägring i lokalen inmundigades delikatesser av olika slag och för att inte äta för fort sjöngs
allsång under ledning av Bricole Brothers. Till desserten bjöd Tre små Grisar, ja två i alla fall och som ledargrisen uttryckte det ett svin. Ett riktigt Jönköpinginslag på välkänd dialekt. Bricole Brothers tog över underhållningen och bjöd upp till uppskattad dans. Det händer väl numer inte så ofta tyvärr, men det kan man ju ändra på.
Kvällen eller natten avslutades med nachspiel på gården hos intendenturen där magen fick mera fast och flytande föda och sent blev det, men roligt hade vi. Och det här var utan tvekan starten på något nytt som uppskattades av framförallt de kärälskeliga.
Det finns ett antal bilder från Vårpartyt. Gå till Bildgalleri eller klicka här.
Hans Järeby
Vårpartyreporter

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *