Okategoriserade

Ny Styrande Kansler i Vänersborg

Lördag den 9/9 infann sig ett stort antal bröder från när och fjärran för installation av ny Styrande Kansler Peter Johansson.
Vi samlades i Festsalen på Kulturhuset för genomförande av en förkortad Grad III och installation. Sommarvärmen hade åter intagit Vänersborg så vi satt i värmen där vi fick uppleva en fin grad och installation.
Installationen genomfördes som alltid av våra Storstyrande från Moderlogen. Stormästare Henrik Mickos hälsade StK Peter Johansson välkommen till sitt ämbete och avtackade avgående StK Håkan Hagsér. Allt var mycket högtidligt och värdigt där även StM och DStM medaljerades.
Efter installationen bar det av i bussar till Quality Hotell. Här välkomnades vi med bubbel och mingel innan det var dags att inträda i den vackert dekorerade bankettsalen. Vi bjöds på en fantastisk måltid med tillhörande gott fluidum. Diverse olika uppträdanden b.la av de nyligen antagne OSB. Kören var på sitt bästa humör och underhöll i olika nummer på ett suveränt sätt.
Det blev som alltid en stor förbrödring och jag tänkte att det här är PB när det är som bäst. Stort tack till De Styrande samt alla Ämbetsmän i Vänersborg för en otroligt välregisserad dag och kväll. Det är en ynnest att för tillhöra Sällskapet Par Bricole!
StK Carl-Gustaf Atterdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *